Winterswijk

Bossen, weilanden, cultuur en natuur. Ons appartement ligt in de prachtige omgeving van de Achterhoek. Slechts op een steenworp afstand van Duitsland. Heerlijk wandelen, vissen of fietsen, het kan allemaal op en rond Winterswijk. Wilt u iets sportievers? In de omgeving kunt u surfen, golfen, mountainbiken enz. enz.

 

Ontdek de fantastische Achterhoek dus trek erop uit. De Achterhoek kent vele gezellige plaatsjes. Ook heeft u in de directe omgeving de mogelijkheid om te wandelen en prachtige fietstochten te maken.

 

Bekijk de video over Nationaal Landschap Winterswijk hier

Door de regiofunctie van Winterswijk zijn er veel voorzieningen die een grote stad niet misstaan. Zo is er een theater, muziekschool, station, bioscoop, vele sportaccommodaties, een overdekt zwembad en een streekziekenhuis met huisartsenpost. Bovendien is er een ruim aanbod aan kinderopvang en scholen in het basis- en middelbaar onderwijs. Ook op sociaal vlak is Winterswijk een fijne plaats om te leven. De inwoners zijn gastvrij en gemoedelijk en hebben ‘noaberschap’ hoog in het vaandel staan. Winterswijk heeft bovendien een actief verenigingsleven op het gebied van sport en cultuur. Bezoek eens de website:

100procentwinterswijk.nl

 

Appartementen De Buren - Haitsma Mulierweg 32 - 7101  CA Winterswijk